EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Juliol de 2020
Ni sí, ni no

Introducció

 

Sovint les reunions que fem amb els pares i mares dels infants que participen en el nostre esplai poden caure en l’avorriment. Hi ha molts temes sobre la taula i poc temps. En un món on tothom té moltes coses a fer, potser no hi ha prou temps per pensar activitats per als pares i mares. Per això us proposem aquesta dinàmica que pot realitzar-se en alguna trobada de pares i mares, amb la finalitat de fer-la més divertida, amena i participativa.

 

Desenvolupament

El joc del “Ni sí, ni no” consisteix a no poder dir ni SÍ ni NO mentre duri l’activitat. Si es fa una pregunta, s’ha de ser creatiu i fer servir altres recursos per expressar una afirmació o negació. Cada cop que algú, enmig d’una frase, utilitzi un SÍ o un NO perdrà o acumularà un punt.

En aquest joc no hi ha un guanyador, sinó un perdedor o, si es vol, es pot fer un rànquing de perdedors. Qui perd rep un “càstig” que pot escollir l’equip de monitors. Per exemple: venir disfressat a la següent reunió, portar un pastís, cantar una cançó amb coreografia, etc.

 

Avaluació

 

Un cop acabada la reunió, es pot obrir un torn d’intervencions entre els participants perquè expressin com s’han sentit i si creuen que és una dinàmica apta per seguir fent-se a les properes reunions.

nisinino
Comparteix
nisinino

Descripció

Dinàmica per amenitzar i fer més divertides les reunions amb els pares i mares dels infants i adolescents de l’esplai.

Objectius

  • Treballar la creativitat en el llenguatge.
  • Trencar la seriositat.

Nombre de participants
Tants com es vulguin

Espai
Interior /exterior

Edats
Famílies

Tipus de recurs
Famílies

Temàtica
Equip Orientación

Durada
En funció del temps que duri la reunió.

Material necessari

Cap

Autor
Noe Bofarull

Recurs aportat
<p>Recurs publicat a la revista Estris n&uacute;m. 175</p>

Paraules relacionades
<p>expressi&oacute; oral reunions divertides</p>

COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
 
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC