EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
13 de Abril de 2021
QUI SOM
Un punt de trobada

Estris.cat vol ser el punt de trobada per a tots aquells voluntaris i professionals que dediquen el seu esforç a l’educació en el lleure i l’educació social en el territori de parla catalana.

Estris.cat és el resultat de la unió de dues capçaleres de referència en l’educació en el lleure a Catalunya impulsades des de Fundació Pere Tarrés: la comunitat virtual EnGrup.cat, creada al 2005 i referent del sector a la xarxa, i la revista Estris, que ofereix informació, anàlisi, actualitat, formació, recursos i reflexions per al tercer sector en general i l’educació en el lleure en particular des del 1971 i amb caràcter bimestral.

En aquests més de 40 anys, la trajectòria de la revista Estris ha estat premiada en diferents ocasions. En el darrer lustre, els reconeixements obtinguts han estat:
 

XX Premi Civisme als Mitjans de Comunicació en Modalitat Premsa Escrita, de la Generalitat de Catalunya (2015).

Premi a la revista més popular de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) (2012).

Menció especial en els Premis del Consell de Benestar Social als Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, en modalitat premsa (2011).

Premi d’Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla en reconeixement a la trajectòria de la publicació (2011).

Premi al Reconeixement APPEC 25 anys (2008).

Menció especial en els Premis del Consell de Benestar Social als Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, en modalitat premsa (2008).

XII Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, de la Generalitat de Catalunya (2007).


Ara, Estris.cat vol recollir l’herència d’aquestes publicacions i esdevenir una eina moderna, accessible a tothom i complementària a la revista Estris en paper. Esperem que sigui del vostre interès!

 

Podeu contactar amb nosaltres a:

Fundació Pere Tarrés – MCECC

C/ Numància 149-151, 08029 Barcelona

estris@peretarres.org

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC