EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada Estris 238.
Número 238 // març - abril 2021

Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips.

Sumari

L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant que, a vegades, se’ns oblida que per poder cuidar bé, cal que també ens cuidem a nosaltres mateixos. Per això, en aquest número, diferents experts i expertes ens parlaran sobre la importància de la cura personal dels monitors i monitores com a educadors i la gestió emocional dels equips per afavorir la nostra tasca amb infants i joves. Amb relació a la situació que vivim actualment arran de la pandèmia de la COVID-19, repassarem també què cal tenir en compte en moments de crisi i aprendrem com gestionar els conflictes en l’equip, què fer per tal que els nostres monitors i monitores no es cremin tan ràpid i quins recursos tenim per treballar les nostres emocions.  

A més, en aquest número

Al manual, donarem recursos en relació amb la comunicació i ansietat en temps de mascaretes. La ruta d’aquest número serà de l’estació del Pasteral a les Planes d’Hostoles. I a l’apartat Racons, presentarem l’Elisabet Coll, vocal del Consell Directiu del MCECC.  

L'entrevista

Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya.

A l’entrevista central, parlarem amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC