El poder educatiu del joc

NÚMERO 181 // setembre - octubre 2011

En aquest número parlem del joc com a eina educativa, sense oblidar-ne la vessant lúdica. Comptem amb interessants articles, reflexions, recursos i experiències que mostren totes les possibilitats educatives del joc. A l'entrevista, conversem amb Miguel Gallardo, il·lustrador i autor del llibre Maria i jo . Al manual, Juan Mezo, expert en Màrqueting i Comunicació Social, analitza el paper del màrqueting aplicat a entitats sense ànim de lucre i especialment a centres com esplais i caus.

El poder educatiu del joc A l'entrevista central hem conversat amb Miguel Gallardo, il·lustrador i autor del llibre Maria i jo , on es destaca la importància de conèixer què és l'autisme i la necessitat de no deixar-se portar pels prejudicis.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
A més, com sempre, l'Estris inclou un recull de recursos, fitxes, articles d'opinió i un manual sobre Màrqueting social elaborat per Juan Mezo, expert en Màrqueting i Comunicació Social. A l'enemics del sofà, us explique, el projecte de Down Lleida i, per últim, als racons, us presentem l'Aina Barreras, una monitora de l'Esplai Josepets.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: