Lleure en forma

NÚMERO 185 // maig - juny 2012

Aquest número tracta del valor educatiu de l'esport i de com fer-lo servir com un recurs més als esplais i caus. Per això, inclou articles de diferents experts sobre l'esport en el lleure, les activitats preesportives i els esports tradicionals, amb recursos i exemples per poder-ho treballar des dels centres d'educació en el lleure. A més, l'entrevista a Carles Folguera, director de La Masia del Futbol Club Barcelona, aprofundeix en la relació entre educació, valors i esport.

Lleure en forma El protagonista de l'entrevista d'aquest número és Andrea Fiorenza, psicòleg i psicoterapeuta italià especialista en l'anomenada Teràpia Breu Estratègica, una tècnica que aplica solucions de vegades il•lògiques que trenquen el context on s'ha produït un problema per provocar un canvi i, així, solucionar-lo. Fiorenza parla dels infants i joves, les relaciones amb els seus pares, el procés educatiu i molt més. Fiorenza és també director de la Scuola di Counseling Sistemico Strategica de Bolonya i responsable científic de la revista Internazionale di Psicologia.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
El Manual ens fa descobrir el bosc i les varietats d'arbres més comuns. El Zoom recorda l'acte d'entrega del carnet 100.000 de monitor de lleure, a l'Entitat coneixem una mica millor a la Fundació Víctor Sallent i al Racons us presentem a Lorena Jiménez, monitora del CE Grifoll i directora del Casal Santa Maria del Jaire, de La Torreta. A la Ruta, marxem cap al Matarranya i descobrim Beseit i el Parrissal. A més, com sempre, a l'Estris hi trobareu articles d'opinió, reportatges, recursos i molt més.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: