Contes per educar

NÚMERO 186 // juliol - agost 2012

Qui no recorda els contes que li contaven de petit? En aquest Estris parlem del valor educatiu dels contes i de com fer-los servir com a recurs als esplais i caus. Per això, comptem amb articles de diferents expertes, com Mercè Escardó, Carolina Ortiz, Noe Bofarull i Maria Bassas. A més, ho completem amb una mostra d’experiències educatives a través del conte i una proposta de recursos de gran utilitat.

Contes per educar En aquest Estris no hi ha un protagonista de l’entrevista, sinó molts! L’entrevista central va dedicada a l’equip de la sèrie “Polseres vermelles” i hem parlat amb el seu guionista i alma mater, Albert Espinosa, amb el director Pau Freixes i amb els actors que interpreten els papers de Lleó (Àlex Monner), Cristina (Joana Vilapuig), Jordi (Igor Szpakowski), Roc (Nil Cardona), Àlex (Mireia Vilapuig) i Toni (Marc Balaguer). Els més joves ens parlen de l’experiència de ser actors adolescents, de participar en una sèrie amb el càncer de protagonista, de l’arribada de la segona temporada i dels seus plans de futur.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
El Manual presenta la segona entrega sobre les varietats d’arbres més comunes als nostres boscos. A l’Entitat coneixem una mica millor la Fundació Santa Maria de Siurana i al Racons us presentem a la Rosalia Cervós, monitora de l’esplai Apassomi de Les Borges Blanques. A la Ruta, caminem fins al Dolmen de la Pedra Gentil, al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. A més, com sempre, a l’Estris hi trobareu articles d’opinió, reportatges, recursos i molt més.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: