El lleure a l’era digital

NÚMERO 188 // novembre - desembre 2012

En aquest Estris parlem de com integrar les noves tecnologies en l’educació en el lleure, tant pel que fa a la mirada educativa com a la comunicativa i de difusió de les activitats del centre d’esplai o cau. Per tractar aquest tema comptem amb dos experts, Nora Rodríguez i Xavi Villalvilla, que presenten les claus d’aquesta transformació i les eines per fer-ho possible sense riscos i amb el màxim de coneixement del tema.

El lleure a l’era digital L’entrevista d’aquest número la protagonitza Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya i membre del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars del Govern de la Generalitat. Borbonès ens parla de la necessitat d’impulsar polítiques que tinguin el seu centre en les persones. També ens explica el paper de Càritas durant els anys que portem de crisi, dels donants, dels voluntaris i de totes les persones compromeses que contribueixen a pal·liar els seus efectes.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual aprenem a motivar l’equip de monitors. Al Zoom expliquem com fomentar els bons hàbits alimentaris, a l’Enemics del Sofà us presentem els Saltimbankis de Bellvís, al Racons parlem amb Daniel Bonhome i a la Ruta viatgem fins a Galícia, més concretament, a les illes Cíes. A més, com sempre, a l’Estris hi trobareu articles d’opinió, reportatges, recursos, fitxes, l’actualitat de l’educació en el lleure i molt més.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: