El valor del lleure en temps de crisi

NÚMERO 193 // novembre 2013

Parlem del moment de crisi socioeconòmica que vivim, de com afecta als infants i del paper que juga l’educació en el lleure en el seu acompanyament i en la difusió de valors com la solidaritat i la cooperació. A més, expliquem 6 interessants experiències sobre aquest tema que sorgeixen del lleure. També entrevistem el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, que ens parla de solidaritat, de voluntariat i de la important tasca que aquest entitat realitza i que, per desgràcia, cada dia és més important.

El valor del lleure en temps de crisi A l’entrevista central conversem amb Albert Riba, emprenedor i autor del llibre “Mamut o Sapiens. Las diez inquietudes vitales para adaptarse y emprender”. Riba ens parla del fracàs, de la necessitat d’utilitzar la intel·ligència per a buscar solucions als nostres problemes i transformar el nostre entorn, i de la importància de l’educació en el lleure per a estar preparats i fer front als reptes de la vida.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual ens llancem a la recerca de la creativitat, ens apropem a Andorra a l’En Ruta per ascendir al pic de la Serrera, coneixem l’Esther Gargallo al Racons, descobrim un projecte per portar llums de bicicleta a l’Àfrica... i tot això s’acompanya d’interessants articles d’opinió, reflexions, fitxes, recursos, notícies i molt més.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: