Com gestionem la nostra vida. El paper del lleure en la prevenció de les addicions

NÚMERO 196 // maig 2014

El número 196 de la revista Estris aborda la importància del lleure en la prevenció de les addiccions en un moment en què, paradoxalment, i tot i l’abundància d’informació de què disposen els joves, no paren de créixer. Per fer-ho, entrevistem Ignacio Calderón, director general de la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD). A més, comptem amb articles d’experts com Eduard Sala, director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac-Companyia de les Filles de la Caritat, i de Josep Molas i Lluís Maestre, dos psicòlegs que ens exposen les causes i les conseqüències de les addiccions en els joves.

Com gestionem la nostra vida. El paper del lleure en la prevenció de les addicions A l’Entrevista central conversem amb Nadia Ghulam, una jove afganesa que estudia Educació Social a Barcelona i que ha publicat dos llibres sobre el seu país i les seves vivències. Ghulam ens explica com una bomba li va destrossar la vida i com es va fer passar pel seu germà per poder treballar i alimentar la seva família durant el període talibà, però també ens parla del paper de l’educació en la reconstrucció d’un país i en la societat en general i com va viure la seva arribada a casa nostra.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, aprenem a observar les estrelles, la Ruta ens porta al Santuari de la Mare de Déu de Cabrera, al Zoom descobrim les iniciatives que des del lleure col•laboren amb la Fundació Banc dels Aliments, i a més, com sempre, fitxes, notícies, opinió, recursos i molt més.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: