El valor del lleure

NÚMERO 200 // especial

A la revista Estris hem celebrat l’arribada del 200 amb un número especial que posa en relleu el valor del lleure, a través de l’anàlisi de diverses habilitats i competències que s’adquireixen en el pas per l’educació en el lleure, ja sigui com a infant o com a monitor o monitora. Per fer-ho, hem escollit 10 d’aquestes competències (justícia, treball en equip, lideratge, autonomia, espiritualitat...) i hem comptat amb la col·laboració de dues persones per cadascuna –líders socials i d’opinió de primera línia i persones vinculades en actiu en moviments de lleure- que ens han donat el seu punt de vista.

El valor del lleure A l’entrevista central conversem amb Joan Dausà, músic i actor, que ens parla de la seva trajectòria, de què és per a ell la música o l’animació infantil, dels projectes de futur... Molt vinculat a l’esplai Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, ens explica com li he influït el seu pas pel lleure a l’hora d’esdevenir un gran comunicador, ja sigui en un plató o dalt l’escenari.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, oferim recursos per a treballar l’educació per la pau al centre d’esplai o cau; a la Ruta, anem al pic d’Aspe, un cim del Pirineu aragonès; el Zoom vol ser un homenatge al recentment desaparegut Oriol Canals; a l’Enemics del Sofà parlem de la Fundació La Roda; i al Racons, us presentem en Jordi Balot, director de la Fundació Joan Salvador Gavina. Tot això, com sempre, acompanyat de fitxes, recursos, crítica audiovisual...

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: