Colònies d’estiu: les claus de l’èxit

NÚMERO 201 // febrer 2015

S’apropa l’estiu i en aquest número hem volgut analitzar els punts importants a tenir en compte per preparar, desenvolupar i avaluar les colònies d’estiu, l’activitat de lleure d’estiu per excel·lència. Per aquest motiu, comptem amb diferents experts que ens parlen de la qualitat pedagògica de les colònies (Lorena Jiménez), els aspectes normatius i de gestió (Albert Riu), el paper del monitor abans, durant i després de les colònies (Xavi Nus) i la comunicació entre les famílies i els infants (Pere Muñoz). També us expliquem tres experiències de colònies interessants per la seva qualitat i trajectòria i us recomanem recursos que us poden ajudar.

Colònies d’estiu: les claus de l’èxit A l’Entrevista central conversem amb en Biel Duran, actor i també educador social. Després d’uns anys centrat en la seva tasca social, va tornar a la televisió amb el programa casteller “Quarts de Nou”, i més recentment, ha participat en la sèrie “Cites”. Amb ell parlem de la seva trajectòria com a actor, les seves inquietuds socials, la seva relació amb el món casteller i el lleure i la seva experiència com a educador.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, parlem de primers auxilis i expliquem què cal fer en casos d’emergència. La Ruta ens porta del Figaró al Grau de la Trona passant pels Cingles de Bertí. Al Zoom analitzem la necessitat d’aprendre a relaxar-se i al Racons coneixem una mica millor la nova vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez. A més, com sempre, amb fitxes, articles d’opinió de diferents experts en educació en el lleure, recomanacions i actualitat del sector.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: