Vetllades: Nits plenes de sentit

NÚMERO 202 // estiu 2015

Ha arribat l’estiu i amb ell les colònies, campaments, rutes... I quan en aquestes activitats dels esplais i agrupaments escoltes es pon el sol, comença un moment molt especial, la vetllada. Per a conèixer més a fons les vetllades, en Xavier Pérez ens parla sobre la preparació d’una vetllada i ens dóna les claus per garantir l’èxit de l’activitat. També us expliquem les funcions i tipologia de vetllades. A més, comptem amb el testimoni de dos experts (Maria Sans i Pere Vives) sobre aquestes activitats nocturnes.

Vetllades: Nits plenes de sentit A l’entrevista central conversem amb Emili Marcos, un sacerdot salesià. La seva trajectòria gira entorn a 3 eixos: Don Bosco, joves i fe, i ha ocupat càrrecs com Delegat Provincial de Pastoral Juvenil. Com a gran coneixedor de la figura de Don Juan Bosco, en el bicentenari del seu naixement, ens explica la seva influència en l’ensenyament, l’educació en el lleure i en la societat. A més, ens parla sobre la relació actual entre el món del lleure i el transcendent.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, parlem sobre el consum col•laboratiu, una iniciativa que ha sorgit durant els darrers anys. La Ruta aquest cop és per Mallorca, que ens portarà de Felanitx al Santuari a Sant Salvador. Al Zoom parlem sobre la tercera edició de la Transpirenaica Social i Solidària i al Racons coneixem a la Responsable de l’esplai Ilelà – esplai Gornal, Lucía Mendoza. Tot això, com sempre, amb articles d’opinió, fitxes, recomanacions i actualitat de l’educació en el lleure.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: