Austeritat? Li donem la volta al concepte

NÚMERO 208 // 2016

En aquest número, la revista Estris reflexiona sobre l’austeritat des d’un punt de vista diferent a l’habitual, com a valor en positiu associat a la creativitat i oposat al malbaratament i al consumisme. Per això en aquest Centre d’Interès parlem de la reutilització, l’ús compartit o el treball cooperatiu. Així, els col·laboradors ens apropen a pràctiques col·lectives que ens poden ser d’utilitat, a més d’ experiències i recursos.

Austeritat? Li donem la volta al concepte A l’entrevista central dialoguem amb el jesuïta i cooperant Pau Vidal, qui té una forta i estimada vinculació amb l’educació en lleure, ja des de ben petit. Ens explica la realitat que viu al camp de desplaçats de Maban, al Sudan del Sud, la importància dels projectes educatius que hi duen a terme i altres opinions respecte la cooperació o la crisi dels refugiats.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al manual, el tema és l’alimentació saludable durant les activitats d’estiu, consells i eines per preparar un bon menú per als infants i joves participants. A la Ruta proposem la travessa dels Estels del Sud, de 21 kilòmetres, que recorre camins d'Arnes a Beseit. A la secció Racons us presentem la Núria Crespo, membre del Consell Directiu del MCECC i tècnica de Didania. Amb tot, combinat amb diferents articles d’opinió, recomanacions, recursos i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: