Com ser un bon responsable

NÚMERO 211 // novembre 2016

En aquest número, la revista Estris presenta un seguit d'articles d'experts en educació en el lleure, lideratge i gestió d'entitats que aportaran al lector eines i recursos per dur a terme la funció de responsable des d'una posició integral i polièdrica. Els diferents textos analitzen les qualitats i competències necessàries per a ser responsable, com gestionar l'entitat des de la vessant burocràtica o d'equip de persones, com vetllar per la qualitat educativa o quina feina implica el rol de dirigent, entre d'altres.

Com ser un bon responsable A l'Entrevista central parlem amb el reivindicatiu il·lustrador Joan Turu, que ens explica el missatge dels seus dibuixos, la seva visió de l'escola i l'educació en el lleure, o el sentit de la creativitat. Turu subratlla la seva experiència a l'esplai i la formació de la seva identitat gràcies a aquest.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, abordem el nou decret 267/2016 que regula les activitats d'educació en el lleure i el resumim en 10 punts per ajudar a afavorir la seva comprensió als educadors i responsables de les entitats de lleure. A la Ruta enfilem camí cap a la Garrotxa tot travessant la Vall d'en Bas i a la secció Racons us presentem en Guillem Codorniu, responsable general del Grup d'Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès. Tot això combinat amb articles d'opinió, recomanacions, recursos i fitxes pràctiques d'activitats i dinàmiques.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: