Som creatius? Les claus per treballar la creativitat en el lleure

NÚMERO 212 // desembre 2016

En aquest número, la revista Estris s'acosta al concepte creativitat per a desfilar-ne el seu sentit i esbrinar mètodes per a treballar-la amb els infants i joves. De la mà d'articles de Maria Paczkowski, Oriol Ripoll i Quim Moreno, la publicació analitza la relació entre art i creativitat, identifica aquesta com una capacitat inherent en l'ésser humà i potencia la teoria de posar voluntat, explorar i arriscar-se per a fomentar-la. A més a més, proposa un seguit de recursos per a educar en la creativitat i recuperar, un mateix, la capacitat de crear.

Som creatius? Les claus per treballar la creativitat en el lleure A l'Entrevista central conversem amb la directora general de Joventut de Catalunya, Marta Vilalta, que ens parla del lleure al territori català i la importància d'aquest en la societat actual. També opina sobre el paper dels joves i la seva implicació del nou decret de lleure i del deure de l'administració pública de seguir reconeixent i agraint la tasca d'aquest sector.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, la temàtica és la utilització de les xarxes socials a l'esplai o al cau, consells per comunicar amb coherència i èxit. A la Ruta ens traslladem al Pic de Comodoto, a Osca, i al Racons entrevistem el prevere i coordinador dels consiliaris del MCECC, Carles Muñiz. Tot això, combinat amb articles d'opinió, recomanacions, recursos i fitxes pràctiques d'activitats i dinàmiques.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: