I després de l’esplai, què?

NÚMERO 213 // febrer 2017

En aquest número, la revista Estris parla del final de l’etapa de monitoratge. A través de reflexions i una important diversitat de testimonis explica com treure profit de l’experiència adquirida durant els anys al cau o a l’esplai, tant a nivell personal com a nivell professional, ja sigui impulsant la pròpia carrera com seguint acompanyant el centre des d’una altra dimensió o des del voluntariat. Alguns dels testimonis són: Àngel Castiñeira, Oriol Bota, Dani Alegret o Xavi Coral, entre d’altres. A més a més, inclou un seguit de cites extretes d’entrevistes publicades anteriorment a la revista Estris on diferents entrevistats han respost aquesta mateixa pregunta.

I després de l’esplai, què? A l’entrevista central escoltem l’apassionada vivència de la Laura Borràs en el món de la literatura i l’adaptació de les noves tecnologies en aquest àmbit. Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes i professora a la UB, ens parla del seu pas pel lleure, de com l’educació no formal pot acostar els joves a la lectura, del paper de l’ensenyament davant la innovació i les tecnologies i del poder de desenvolupament social que té la literatura catalana.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual, expliquem com fer una bona gestió dels documents i arxius que es generen en les entitats de lleure. A la Ruta ens traslladem a les valls d’Andorra, concretament a la del riu Madriu. A la secció Racons coneixem l’Èrik Ortega, director de l’Esplai del Roser de Cerdanyola del Vallès. Tot això acompanyat d’articles d’opinió com els de Txus Morata o Mercè Darnell, recomanacions, notícies i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: