Consum responsable: Un pas per canviar el món.

NÚMERO 214 // abril 2017

En aquest número, la revista Estris proposa reflexionar sobre el consum responsable com a primer pas per caminar cap al decreixement. Per a fer-ho, entrevista l’economista i activista Arcadi Oliveres i compta amb articles de diversos especialistes que reflexionen sobre realitats medi ambientals, econòmiques, d’explotació humana, i altres pràctiques de consum que afecten negativament el planeta. Alguns d’ells són: Antonio Turiel, Gustavo Duch o Carme Altayó, entre d’altres. Aquesta publicació ofereix l’oportunitat de prendre consciència individual i col·lectiva i proposa eines per a canviar hàbits de consum, un pas fonamental per fer front a un futur global del qual no podem defugir.

Consum responsable: Un pas per canviar el món. A l’entrevista central parlem amb els integrants del grup musical Els Amics de les Arts, que estan de gira presentant el seu nou disc “Un estrany poder”. En Joan Enric Barceló, en Dani Alegret, l’Eduard Costa i en Ferran Piqué expliquen la seva evolució com a grup i també desvetllen la seva trajectòria en el món del lleure, una característica que els uneix i els defineix, ja que tots ells són exmonitors.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
El Manual exposa de forma pràctica i classificada nocions bàsiques de primers auxilis en entorns de lleure. La Ruta transporta el lector a la vall de Benasc i proposa fer la ruta del Forau d’Aigualluts, al Parc Natural de Posets-Maladeta. A la secció Racons presentem l’Ismael Jiménez, nou membre del Consell Directiu del MCECC. Tot això acompanyat de recomanacions, articles d’opinió com el de Xavi Rosiñol, de l’entitat “Casa nostra, casa vostra”, cinema, notícies i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: