Famílies i participació. Com les involucrem als esplais i als caus

NÚMERO 217 // novembre 2017

En aquest número, la revista Estris parla sobre com la diversitat de realitats familiars pot ser una oportunitat per cercar noves relacions entre les entitats de lleure i les famílies. Els articles d’aquest número parteixen entenent la família com un agent imprescindible en la vivència del lleure dels infants i el seu creixement a partir dels valors. Per això es donen un seguit de consells per ajudar els educadors/es a tractar amb els pares, mares, avis, àvies, tutors o tutores, diferents escenaris en els quals es poden trobar els centres. 

Famílies i participació. Com les involucrem als esplais i als caus A l’entrevista central conversem amb la Viqui Molins, religiosa de la Companyia de Santa Teresa de Jesús. Fa més de 20 anys que viu a un pis al barri del Raval de Barcelona i dedica la seva vida a col·lectius molts desfavorits de la societat. Ens parla de la seva vivència personal, de l’Església, dels joves i de com acompanyar persones que lluiten diàriament per sobreviure.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
El Manual explica bones pràctiques ambientals a dur a terme per part d’entitats d’educació en el lleure. La Ruta ens transporta al Parc Natural dels Ports, on es troben Catalunya, Aragó i el País València. A la secció Racons coneixem en Josep Campins, responsable territorial de MCECC-Mallorca. Tot això acompanyat de recomanacions, articles d’opinió, cinema, notícies i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques relacionades amb la temàtica del centre d’interès.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: