El poder de l'educació emocional. Utilitzem-la en el lleure

NÚMERO 219 // febrer 2018

El número 219 de la revista Estris tracta la importància de l’educació emocional en el lleure i en l’educació formal. Les emocions són un eix important de la persona ja que aquestes són necessàries en el nostre dia a dia per avançar. Per aquest motiu, una bona educació emocional passa per saber quines són les emocions, reconèixer-les i identificar-les, saber-les gestionar i exterioritzar-les. Precisament, en les diferents activitats que els esplais i caus organitzen, les emocions són primordials. A través de diferents experts i testimonis trobareu un conjunt de recursos i coneixements per tractar-les d’una manera responsable i pedagògicament

El poder de l'educació emocional. Utilitzem-la en el lleure A l’entrevista central parlem amb la Quima Oliver, coordinadora d’UNICEF Comitè de Catalunya. Ens explicarà la seva trajectòria en diferents projectes a l’entitat molt centrats en la defensa dels drets dels infants.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
El Manual se centra en el creixement de la dimensió espiritual. La Ruta ens portarà al Torreneules, al Ripollès. Al Racons us presentarem el Joan Ferrer, membre del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: