Trenquem amb els estereotips de gènere. Treballem per la igualtat real

NÚMERO 221 // març - abril 2019

El número 221 de l’Estris se centra en el treball per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. Parlem de la contribució i del paper actiu que té l’educació en el lleure i l’equip de monitoratge per treballar per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. A partir de diverses situacions reflexionarem sobre la realitat actual de les dones i dels homes i visibilitzarem realitats que, a vegades, passen desapercebudes.

Trenquem amb els estereotips de gènere. Treballem per la igualtat real A l’entrevista central parlem amb Míriam Hatibi del seu primer llibre “Mira’m als ulls”. Ens explica el per què del llibre i com posar fil a l’agulla per treballar els estereotips sobre la immigració. Però també parlem amb ella sobre el seu paper als mitjans de comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils l’estiu passat.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al manual reflexionem sobre el paper del càstig. La ruta ens porta a les terres de Ponent i visitarem Penelles i l’estany d’Ivars i Vila-Sana. Al racons us presentem la Judit Vilaclara del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: