Emergència climàtica: com encarar-la des del món del lleure

NÚMERO 232 // març - abril 2020

Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure. Diversos experts ens expliquen per què hem passat d’instar-nos a parar (i, posteriorment, mitigar) el canvi climàtic a adaptar-nos-hi i exposen què diuen en aquest sentit les polítiques internacionals, nacionals i autonòmiques contraposant-les al discurs dels moviments de base. També presenten els conceptes de justícia climàtica i ambiental i d’ecofeminisme. D’altra banda, ens aclareixen en quin punt es troben —concretament— els àmbits d’energia i mobilitat, alimentació i residus i ens expliquen què podem fer per tal de disminuir la nostra petjada ecològica i apoderar-nos. També comptem amb els testimonis de joves implicats en Fridays For Future i en el projecte EYES i, per acabar, ens aclariran com explicar als infants i joves què és l’emergència climàtica i com treballar-la als centres de lleure. 

Emergència climàtica: com encarar-la des del món del lleure A l’entrevista central, conversem amb l’Anna Sardà i la Laia Casanellas, integrants del grup musical Roba Estesa.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual fem una reflexió sobre com treballar l’autoestima amb infants; a la Ruta, una excursió del santuari de la Mare de Déu de Corbera al cogulló d’Estela i al Racons presentem l’Adrià Godia, membre del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: