Preparem uns campaments: aprenem a formar part de l'entorn

NÚMERO 233 // maig - juny 2020

Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments! De la mà de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya esbrinem quins són els elements que converteixen aquesta experiència en una aventura autèntica i extraordinària. Ens parlen de la normativa que l’equip educatiu ha de saber a l’hora de preparar-los, de les activitats més típiques, del paper que hi juguen l’entorn i la natura, etc. També comptem amb el testimoni d'infants i joves que ens fan una valoració de les seves vivències als campaments. 

Preparem uns campaments: aprenem a formar part de l'entorn A l’entrevista central, parlem amb en Marcel Mauri, periodista i vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural. Ens explica la seva trajectòria en el món del lleure i el seu pas pel moviment associatiu.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual reflexionem sobre els jocs en positiu i com aquests són una eina educativa clau; a la Ruta, fem cim al Puigsallança i coneixem el paisatge de la Garrotxa, i al Racons presentem Núria Pujolar, del centre d’esplai La Teranyina, de Sabadell.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: