Infants, joves i actualitat: com els expliquem el món que ens envolta?

NÚMERO 235 // setembre - octubre 2020

En aquest número, diferents experts i expertes donaran resposta a com explicar l'actualitat i el món que ens envolta als infants i joves des de diversos punts de vista, explicant per què és important fer-ho i de quina manera. Parlaran sobre si cal (o no) posar alguna mena de filtre a les coses que els expliquem, com els acompanyem en la formació del seu esperit crític, com els ajudem a gestionar les emocions o quin paper hem de jugar com a educadors i educadores en tot aquest procés. També comptarem amb una entrevista amb la Laia Servera, directora i presentadora de l’InfoK, l’informatiu per a infants de Televisió de Catalunya.

Infants, joves i actualitat: com els expliquem el món que ens envolta? A l’entrevista central, parlem amb la Clara Fons, sociòloga, directora de la revista Dialogal, fundadora de Lalè i cap de programes a Audir.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual donem pautes sobre com adaptar el lleure a la nova normalitat des d’un punt de vista pedagògic; a la Ruta, anem d’excursió a Mallorca i al Racons presentem la Laia Núñez, monitora del Centre d’Esplai Cra-Crac de Badalona.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: