L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves

NÚMERO 236 // novembre - desembre 2020

Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents experts i expertes ens expliquen com es treballa l’animació de la fe als centres d’esplai i per què és important fer-ho dins la quotidianitat dels infants i joves. També parlen sobre què necessitem saber per ser animadors o animadores de la fe al nostre centre i us apropen diverses maneres per treballar-la en diferents temps litúrgics. Fem dues entrevistes a animadors de la fe en centres d’esplai i coneixem els referents de la fe de diverses persones implicades al món del lleure. Per acabar, veiem la manera de treballar la interreligiositat als centres d’esplai i de cultivar l’experiència interior en un sentit més ampli. 

L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves A l’entrevista central, parlarem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB).

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual donem pautes per fer un projecte de premonis; a la Ruta, anem d’excursió a Montserrat i al Racons presentem la Queralt Campàs, vocal del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: