El lleure en temps de pandèmia: quins aprenentatges hem extret de la Covid-19?

NÚMERO 237 // gener - febrer 2021

En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges positius que podem extreure de moments com els que vivim actualment arran de la pandèmia de la covid-19. Cadascun dels articles del centre d’interès tracta la temàtica des de la perspectiva d’una de les quatre dimensions de la proposta educativa de molts projectes d’educació en el lleure: persona, societat, entorn i transcendent. Per acabar, fem una sèrie d’entrevistes a responsables, monitors i monitores de diversos centres i clubs d’esplai per saber de primera mà com s’ha viscut la situació actual en el si de les activitats de lleure. 

El lleure en temps de pandèmia: quins aprenentatges hem extret de la Covid-19? A l’entrevista central, parlem amb en João Armando Gonçalves, expresident de l’Organització Mundial del Moviment Escolta.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al Manual donem pautes sobre com fer esplai telemàticament; a la Ruta, anem d’excursió a la Serralada Litoral i al Racons presentem l’Arnau Solé, responsable del Centre d’Esplai Sant Fructuós.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: