Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips

NÚMERO 238 // març - abril 2021

L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant que, a vegades, se’ns oblida que per poder cuidar bé, cal que també ens cuidem a nosaltres mateixos. Per això, en aquest número, diferents experts i expertes ens parlaran sobre la importància de la cura personal dels monitors i monitores com a educadors i la gestió emocional dels equips per afavorir la nostra tasca amb infants i joves. Amb relació a la situació que vivim actualment arran de la pandèmia de la COVID-19, repassarem també què cal tenir en compte en moments de crisi i aprendrem com gestionar els conflictes en l’equip, què fer per tal que els nostres monitors i monitores no es cremin tan ràpid i quins recursos tenim per treballar les nostres emocions.  

Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips A l’entrevista central, parlarem amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al manual, donarem recursos en relació amb la comunicació i ansietat en temps de mascaretes. La ruta d’aquest número serà de l’estació del Pasteral a les Planes d’Hostoles. I a l’apartat Racons, presentarem l’Elisabet Coll, vocal del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: