Els nostres protagonsites. El valor dels centres d'interès

NÚMERO 239 // maig - juny 2021

Com d'important és que els infants, adolescents i joves entrin dins de les activitats. No només que estiguin allà, mirant, sinó que s'animin a participar a fons. Els Centres d'Interès ens permet arribar a tots ells d'una manera molt més directe.

En aquest número diferents experts i expertes ens parlaran sobre els eixos d'animació pensats i contruïts per ser recordats. A l'entrevista parlem amb la Bea Galán, mare, mestra i escriptora.

Els nostres protagonsites. El valor dels centres d'interès A l'entrevista parlem amb la Bea galán, mare, mestra i escriptora, que recentment ha publicat "Us vull explicar una cosa", un llibre que exposa una carta commovedroa d'una mestra als seus alumnes després de passar el curs més estrany de la seva vida.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al manual abordem una situació incòmoda que viuen moltres persones: l'assetjament. La nostra ruta sserà una travessa pel Parc natural de les Capçaleres i els racons fianls de l'entrevista coneixem la georgina Lázaro, exmonitoria i consiliària de l'Esplai Grup ítaca Els Vents.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: