Fem un món més just. Com prevenir les desigualtats socials des del lleure

NÚMERO 240 // juliol - agost 2021

L'educació en el lleure implica conèixer i ensenyar un seguit de valors que, a priori, compartim com a societat. És evident que vivim envoltats de desigualtats. Algunes ens resulten més properes, d'altres ens són més llunyanes. Conèixer i ensenyar als infants i joves dels nostres esplais o caus aquesres realitats és una de les tasques que hem de tenir més present.

En aquest número parlem de quines són les desigualtats que ens envolten. Com detectar-les i com conscienciar els infants i joves dels caus o esplais sobre els efectes que aquestes produeixen en les persones. Cadascun dels articles n’explicarà una, enumerant les causes que provoquen la desigualtat, com es manifesta i quines en són les conseqüències.

Fem un món més just. Com prevenir les desigualtats socials des del lleure A l’entrevista parlem amb en Marc Solé, actor actualment de moda després del seu pas per la sèrie de tv3 Moebius. Va ser nen de l’esplai Itaca de Teià i ens explica com d’important va ser el lleure per decidir ser actor.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Al manual expliquem com podem aprofitar la diversitat cultural que presenta el nostre centre en la quotidianitat del dia a dia. A la ruta, passegem per la comarcà del Segrià sota el guiatge d’en Pau Pujol. I, finalment, als racons finals de la revista coneixem en Christiano Vargas, actual membre del consell directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: