Especial 50 anys Revista Estris

NÚMERO 242 // novembre - desembre 2021

L'any 2021 la Revista Estris ha celebrat cinquanta anys de vida. Enguany, i fent memòria d'aquest mig segle, Estris arriba a les cases amb un especial que aborda els inicis de la revista i el valor d'educar en el lleure. Convidem a diferents persones que han passat per la redacció i pel món del lleure educatiu perquè ens expliquin quin sentit té, avui dia, una revista com la nostra. Alhora, parlem de com veiem el futur del lleure educatiu i quins són els motius que ens han de dur a creure en ell.

Especial 50 anys Revista Estris Convidem al vicepresident d'Òmnium Cultural i exredactor de la Revista Estris, Marcel Mauri, que ens parla de com d'important és fomentar unes bones activitats d'educació en el lleure. Segon Mauri, aquests "són el present i el futur de la societat catalana".

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
En aquest especial, persones que han passat per la revista expliquen el valor del lleure educatiu i reflexionen sobre la importància de comunicar què fan els centres d’esplai i agrupaments escoltes cada dissabte o a l’estiu. També trobeu les fitxes que més repercussió han tingut en aquesta segona etapa de la revista i imatges històriques que repassen els darrers cinquanta anys del món del lleure. I per no perdre el costat formatiu d’Estris, el Recomanem mostra quatre eines que us poden anar bé com a educadors i educadores.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: