El tabú de la salut mental

NÚMERO 243 // gener - febrer 2022

En aquest número trobaràs quins efectes ha causat la pandèmia en la salut mental dels infants i joves, per què hi ha més trastorns alimentaris o més depressions i, sobretot, què podem fer per prevenir-ho als nostres centres i agrupaments. També trobaràs fitxes d’activitats que podem fer servir per prevenir aquests trastorns, lectures recomanades sobre la matèria i alguns materials i reportatges recomanats per treballar la temàtica amb gent jove.

El tabú de la salut mental El grup valencià Zoo ha presentat cinc cançons seves il·lustrades pels millors dibuixants de Catalunya i el País Valencià. Amb aquest nou projecte, els valencians busquen apropar la seva música als més petits. Tal com diu el cantant i compositor del grup, Zoo Il·lustrat neix perquè «fa temps que tinc la sensació que els nanos gaudeixen de la nostra música».

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
A la ruta, en Pau Pujol camina pel Cap de Creus. I si preferiu estar a casa, en Jordi Armadans ens recomana Una ment meravellosa, un pel·lícula que ens servirà per abordar l’estigma de la salut mental. Als racons finals de la revista trobareu l’entrevista a l’Eric Fernández, membre del consell directiu del MCECC i un dels infermers que ha treballat a primera línia durant la pandèmia.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: