I jo, qui soc?

NÚMERO 244 // març - abril 2022

En aquest número revisem com es crea la nostra identitat personal. El paper de la família i l’entorn és clau, ho sabem. Però des de fa anys, les xarxes socials han provocat un canvi de tendència. Fins a quin punt? Som esclaus del que veiem a Internet? L’Estris 244 ens mostra les diferents realitats.

I jo, qui soc? La invasió russa d’Ucraïna ha acaparat els informatius de mig món. Des de la fi de la guerra freda no es veia un conflicte bèl·lic d’aquests dimensions en territori europeu. L’ONU calcula que uns deu milions de persones han fugit del país per tal de sobreviure a la guerra. I entre aquestes, molts infants. Parlem amb en Toni Pérez, director de Save the Children a Catalunya, de tot això i de com aquesta i altres guerres estan afectant la infància.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Us presentem fitxes d’activitats que serviran per aprofundir, amb els infants i joves, aquesta temàtica. A la ruta, el monitor d’esplai Carles Figuerola ens parla de la seva excursió per la Garrotxa i, als racons finals de la revista, la Carla Adsuar ens explica les particularitats dels esplais de l’Urgell.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: