El bon tracte: l'acompanyament com a protecció de la infància

NÚMERO 245 // maig - juny 2022

Assetjament sexual infantil, maltractament, dominació... són paraules molt comunes. En canvi, bon tracte no ho és tant. En aquest número aprofundim en el significat d’aquest terme, en la nova llei estatal de protecció de l’infant, en com tractar l’assetjament i molt més. Tot allò necessari, doncs, per construir una infància segura.  

El bon tracte: l'acompanyament com a protecció de la infància Les humoristes Ana Polo i Maria Rovira, també coneguda com a Oye Sherman, expliquen a la revista com van arribar al món de la comèdia i quin estil els agrada. Totes dues provenen del món del cau, una de les millors etapes, diuen, de les seves vides. Amb elles parlem de lleure, de comèdia, feminisme i del català, entre moltes altres coses.

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
També presentem cinc fitxes d'activitats que ens poden servir per tractar aquest i altres temes amb els infants. Recomanem recursos formatius sobre abús infantil i guies que faciliten la tasca del dia a dia del centre. A les altres seccions habituals, com el Manual, expliquem com aprofitar els espais quotidians que hi ha a l'esplai i al cau per educar i fer participar l’infant. A més, presentem una nova ruta i a la Júlia Florences, membre del consell directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: