Espiritualitat i natura: un vincle que ens fa créixer

NÚMERO 252 // gener 2024 - març 2024

Aquest número gira al voltant del vincle que els humans tenim amb la natura, i com això afecta la manera com monitors i educadors vivim la fe i eduquem els nostres infants.

La secció central de la revista parla dels beneficis que aporta als infants el contacte amb la naturalesa i es reflexiona sobre els valors de la cultura ecològica. També es presenta el testimoni d'Alexis Bueno i Carlota Salazar, dos pelegrins que van caminar fins a Jerusalem.

Espiritualitat i natura: un vincle que ens fa créixer Maria Montserrat Domingo és una monja que fa gairebé 50 anys que viu sola a l'ermita de Sant Joan de Codolar, al Montsant. Després d’estar deu anys a les Filles de la Caritat i dedicar la vida als altres com a infermera i voluntària, el 1977 va decidir anar a viure al Priorat, per complir el desig que l’empenyia a arribar als altres des de la pregària, el silenci i la contemplació. Coneixem el seu testimoni!

A MÉS, EN AQUEST NÚMERO
Presentem tres fitxes d’activitats i recomanem llibres, pel·lícules, documentals i altres recursos que es poden fer servir per tractar aquests i altres temes amb els infants i els joves. Igualment, el manual fa una proposta sobre com es poden treballar les 3 erres a l’esplai. A la secció de la ruta descobrim la Serra del Montmell (Baix Penedès) en un dia. Finalment, al Racons coneixem a Clàudia Borràs, monitora de les colònies populars d’Aina (Canillo) i membre del Consell Directiu del MCECC.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: