EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

11 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
portada 182
Número 182 // Novembre - Desembre 2011

40 anys al servei de l'educació en el lleure

Sumari

En aquest número aprofitem l’efemèride del 40è aniversari de la revista per homenatjar aquelles persones que han fet possible aquest llarg i exitós camí. Hem recollit les seves opinions, hem repassat la història de la revista i les entrevistes més destacades, però no ens hem quedat en el passat. Els articles de Toni Jiménez, Joan Subirats i Txus Morata i les opinions i comentaris dels representants de les principals entitats i federacions d’educació en el lleure a Catalunya aporten la reflexió i l’anàlisi sobre el present i el futur del sector necessaris per seguir avançant.

A més, en aquest número

Recollim les felicitacions pel nostre aniversari i trajectòria de personalitats del món de la cultura, l’educació, l’animació, el món acadèmic i social... i sobretot, dels centres d’esplai. També us proposem un doble Racons, amb Gabriela Celi (18 anys) i Joan Muntané (59 anys). En aquest número especial hi podreu trobar, com sempre, la històrica secció –i origen de la revista- de Fitxes.A més, per celebrar el 40è aniversari, aquest número de la revista s’acompanya d’una làmina commemorativa cedida per l’il•lustrador Miguel Gallardo per a l’ocasió.

L'entrevista

essomba

En aquesta ocasió hem apostat per quatre entrevistes per tal de poder oferir una visió sobre l’educació i el món del lleure des de diferents perspectives i sectors socials. En aquest sentit, les persones entrevistades són Mònica Terribas, periodista i directora de Televisió de Catalunya; Jaume Trilla, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació (UB); Natxo Tarrés, músic i membre del grup Gossos; i Miquel Àngel Essomba, director del Centre Unesco de Catalunya – Unescocat.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC