EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juny de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada Estris 236
Número 236 // novembre - desembre 2020

L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves

Sumari

Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents experts i expertes ens expliquen com es treballa l’animació de la fe als centres d’esplai i per què és important fer-ho dins la quotidianitat dels infants i joves. També parlen sobre què necessitem saber per ser animadors o animadores de la fe al nostre centre i us apropen diverses maneres per treballar-la en diferents temps litúrgics. Fem dues entrevistes a animadors de la fe en centres d’esplai i coneixem els referents de la fe de diverses persones implicades al món del lleure. Per acabar, veiem la manera de treballar la interreligiositat als centres d’esplai i de cultivar l’experiència interior en un sentit més ampli. 

A més, en aquest número

Al Manual donem pautes per fer un projecte de premonis; a la Ruta, anem d’excursió a Montserrat i al Racons presentem la Queralt Campàs, vocal del Consell Directiu del MCECC.  

L'entrevista

Rafael Bisquerra

A l’entrevista central, parlarem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB).

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC