EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Estris 223
Número 223 // setembre - octubre 2018

Eduquem en hàbits saludables. Reflexions sobre salut i benestar

Sumari

Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Tant és així que ens marquem fites com seguir una alimentació sana i variada, deixar de fumar o practicar esport tres cops a la setmana. Però, de veritat assumim aquests hàbits? I amb els infants i joves, com podem treballar-los per la seva adquisició? En aquest centre d'interès repassem la importància de l'alimentació, la pràctica esportiva, la nocivitat de les substàncies tòxiques i la cura de la salut mental.

A més, en aquest número

Al Manual us expliquem com planificar una gran trobada d’un esplai o cau com la que va organitzar el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans el 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès. La ruta ens porta a Santa Maria de Meià on farem un itinerari circular. Al Racons us presentem la Txell Cots del Consell Directiu del MCECC.

L'entrevista

Nil Moliner

A l'entrevista conversem amb el músic, compositor i cantautor Nil Moliner; repassem la seva trajectòria musical i també el seu pas pel cau de Sant Feliu. 

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC