EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada Estris 190
Número 190 // Març - Abril 2013

El lleure, un espai privilegiat per a la partIcipació

Sumari

Parlem del lleure com espai privilegiat on promoure la participació d’infants i joves i la construcció de ciutadania. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de diferents especialistes en el tema com els professors Txus Morata i Jaume Trilla.

A més, en aquest número

Al Manual, Sònia Fajardo presenta set claus per millorar les nostres reunions. Al Zoom, analitzem la relació entre lleure i cooperació internacional de la mà de dues expertes en el tema. A l’Enemics del Sofà parlem del projecte de circ solidari “Carrilet” que han impulsat diverses entitats d’Horta i al Racons coneixem l’Albert Salas-Huetos, responsable de l’esplai Fem-nos Amics de Reus.

L'entrevista

Carlos Martín Beristain

A l’Entrevista, conversem amb Carlos Martín Beristain, especialista en resolució de conflictes i treball amb víctimes de la violència. D’origen basc, Beristain és metge, especialista en educació per a la salut, i doctor en psicologia de la salut. Acumula més de 20 anys d’experiència en el treball amb víctimes de la violència i la guerra en diferents països en conflicte com: El Salvador, Guatemala, Colòmbia, Veneçuela o Mèxic.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC