EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
11 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
181
Número 181 // Setembre - Octubre 2011

El poder educatiu del joc

Sumari

En aquest número parlem del joc com a eina educativa, sense oblidar-ne la vessant lúdica. Comptem amb interessants articles, reflexions, recursos i experiències que mostren totes les possibilitats educatives del joc. A l'entrevista, conversem amb Miguel Gallardo, il·lustrador i autor del llibre "Maria i jo". Al manual, Juan Mezo, expert en Màrqueting i Comunicació Social, analitza el paper del màrqueting aplicat a entitats sense ànim de lucre i especialment a centres com esplais i caus.

A més, en aquest número

A més, com sempre, l'Estris inclou un recull de recursos, fitxes, articles d'opinió i un manual sobre "Màrqueting social" elaborat per Juan Mezo, expert en Màrqueting i Comunicació Social. A l'enemics del sofà, us explique, el projecte de Down Lleida i, per últim, als racons, us presentem l'Aina Barreras, una monitora de l'Esplai Josepets.

L'entrevista

gallardo

A l'entrevista central hem conversat amb Miguel Gallardo, il·lustrador i autor del llibre "Maria i jo", on es destaca la importància de conèixer què és l'autisme i la necessitat de no deixar-se portar pels prejudicis.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC