EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
192
Número 192 // Octubre 2013

Els Drets dels Infants

Sumari

En aquesta ocasió hem dedicat la revista Estris a recordar la importància dels drets dels infants, uns drets que sovint donem per aconseguits quan en realitat queda molt camí per fer. Per tractar aquest tema, i aprofitant la proximitat del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), comptem amb l’opinió de vuit experts que ens parlen sobre el mateix nombre de drets que hem seleccionat com a prioritaris des d’una perspectiva de l’educació en el lleure, i una entrevista amb Maria Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges per la defensa dels drets dels infants i els adolescents.  

A més, en aquest número

Al Manual parlem de com donar l’oportunitat als infants i joves d’opinar amb una actitud proactiva en el dia a dia de les nostres entitats. Al Zoom, comptem amb un article d’opinió sobre educació i ètica de Begoña Román, presidenta del Comitè d’ètica de Serveis Socials de Catalunya i professora d’Ètica a la UB. També us descobrim les noves seccions d’Estris.cat i a la Ruta fem una excursió fins a la Pica d’Estats. Acabem amb el Racons, on parlem amb Sergi Asensio, director de l’Associació Juvenil Esquitx.

L'entrevista

Sense títol

A l’Entrevista central comptem amb Victòria Camps, catedràtica emèrita de Filosofia moral i política de la Universitat Autònoma de Barcelona i exsenadora, entre molts altres càrrecs, que ens parla de valors, ètica i educació, així com del valor del voluntariat i de les conseqüències de la crisi.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC