EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juny de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Captura de pantalla 2020 11 06 a la(s) 14.48.15
Número 235 // setembre - octubre 2020

Infants, joves i actualitat: com els expliquem el món que ens envolta?

Sumari

En aquest número, diferents experts i expertes donaran resposta a com explicar l'actualitat i el món que ens envolta als infants i joves des de diversos punts de vista, explicant per què és important fer-ho i de quina manera. Parlaran sobre si cal (o no) posar alguna mena de filtre a les coses que els expliquem, com els acompanyem en la formació del seu esperit crític, com els ajudem a gestionar les emocions o quin paper hem de jugar com a educadors i educadores en tot aquest procés. També comptarem amb una entrevista amb la Laia Servera, directora i presentadora de l’InfoK, l’informatiu per a infants de Televisió de Catalunya.

A més, en aquest número

Al Manual donem pautes sobre com adaptar el lleure a la nova normalitat des d’un punt de vista pedagògic; a la Ruta, anem d’excursió a Mallorca i al Racons presentem la Laia Núñez, monitora del Centre d’Esplai Cra-Crac de Badalona.

L'entrevista

Clara Fons i Duocastella

A l’entrevista central, parlem amb la Clara Fons, sociòloga, directora de la revista Dialogal, fundadora de Lalè i cap de programes a Audir. 

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC