EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juny de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada Estris 237
Número 237 // gener - febrer 2021

El lleure en temps de pandèmia: quins aprenentatges hem extret de la Covid-19?

Sumari

En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges positius que podem extreure de moments com els que vivim actualment arran de la pandèmia de la covid-19. Cadascun dels articles del centre d’interès tracta la temàtica des de la perspectiva d’una de les quatre dimensions de la proposta educativa de molts projectes d’educació en el lleure: persona, societat, entorn i transcendent. Per acabar, fem una sèrie d’entrevistes a responsables, monitors i monitores de diversos centres i clubs d’esplai per saber de primera mà com s’ha viscut la situació actual en el si de les activitats de lleure. 

A més, en aquest número

 Al Manual donem pautes sobre com fer esplai telemàticament; a la Ruta, anem d’excursió a la Serralada Litoral i al Racons presentem l’Arnau Solé, responsable del Centre d’Esplai Sant Fructuós.

L'entrevista

 João Armando Gonçalves

A l’entrevista central, parlem amb en João Armando Gonçalves, expresident de l’Organització Mundial del Moviment Escolta.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC