EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada Estris 233
Número 233 // maig - juny 2020

Preparem uns campaments: aprenem a formar part de l'entorn

Sumari

Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments! De la mà de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya esbrinem quins són els elements que converteixen aquesta experiència en una aventura autèntica i extraordinària. Ens parlen de la normativa que l’equip educatiu ha de saber a l’hora de preparar-los, de les activitats més típiques, del paper que hi juguen l’entorn i la natura, etc. També comptem amb el testimoni d'infants i joves que ens fan una valoració de les seves vivències als campaments. 

A més, en aquest número

Al Manual reflexionem sobre els jocs en positiu i com aquests són una eina educativa clau; a la Ruta, fem cim al Puigsallança i coneixem el paisatge de la Garrotxa, i al Racons presentem Núria Pujolar, del centre d’esplai La Teranyina, de Sabadell. 

L'entrevista

Marcel Mauri, vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural

A l’entrevista central, parlem amb en Marcel Mauri, periodista i vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural. Ens explica la seva trajectòria en el món del lleure i el seu pas pel moviment associatiu. 

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC