EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

31 de Juliol de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada229
Número 229 // setembre - octubre 2019

Sota pressió. Com superar-la en diferents àmbits.

Sumari

Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmeses els i les joves: pressió per tenir una trajectòria estudiantil destacable, pressió per acumular títols universitaris, la que generen les xarxes socials o els cànons de bellesa, pressió per acumular experiències... I també us proposem unes quantes claus per viure-les amb descans i presentar-hi resistència.

A més, en aquest número

Al Manual tractem la planificació i execució de campanyes econòmiques a les entitats de lleure i a la Ruta ens desplacem fins al Garraf. Al Racons coneixerem l’Elna Busquets, monitora i responsable del Centre d’Esplai Pare Abraham.   

L'entrevista

EntrevistaLesdeloquei

A l’entrevista, parlem amb la Dèlia Brufau, la Júlia Gibert, la Natàlia Barrientos i la Yasmina Drissi, actrius de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei, que ara grava la segona temporada. Parlem de la seva vida abans i després de la sèrie, del seu pas pel lleure, de l'esport femení i de feminisme. 

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC