EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
11 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
portada220
Número 220 // març - abril 2018

Seguim avançant! La consolidació de l'educació en el lleure a Catalunya

Sumari

El número 220 de l’Estris tracta la consolidació de l’educació del lleure a Catalunya tal com l’entenem avui. El número fa un recorregut històric per descobrir com s’han construït les entitats de lleure, la importància de la formació, el paper de les cases de colònies o les trobades que realitzen els esplais i caus. A més, compta amb un recull fotogràfic dels inicis dels centres d’esplai.

A més, en aquest número

La ruta ens portarà fins al Parc Natural del Cadí-Moixeró per descobrir la travessa Cavalls del Vent. Per últim, al racons us presentem el Mateo Aventín, director del Centre d'Esplai Santi Ignasi de Loiola.

L'entrevista

oscars

A l’entrevista central parlarem amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau, guionistes i codirectors del programa de ràdio de “La competència” de RAC 1 amb qui repassarem la seva trajectòria professional i l’actualitat. Al manual us explicarem la importància de les relacions institucionals en una entitat de lleure.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC