EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Portada 218
Número 218 // Desembre 2017

Som comunitat. Com enfortir la relació entre lleure i parròquia

Sumari

El 218 ens porta la temàtica de la relació entre les entitats de lleure cristianes i les parròquies o comunitats de les quals en formen part. Quin vincle hi ha entre aquests dos agents? És una relació de simbiosi i reciprocitat o les diferències ens allunyen cada cop més un de l’altre? A partir de testimonis i experts coneixem eines per enfortir aquesta relació i entenem la història que demostra per què Comunitat/Parròquia i Centre d’esplai/Agrupament han de reconèixer-se dins del mateix projecte.

A més, en aquest número

El Manual parla de com abordar una situació de comunicació de crisi en un centre d’esplai o agrupament. La Ruta ens trasllada a El Papiol, on recorrem per les escletxes del Papiol, el Puig del Rossinyol, l’Ermita de la Salut, entre d’altres. Al Racons presentem la Sílvia Sanz, membre del Consell Directiu del MCECC. Tot això acompanyat de recomanacions, articles d’opinió, cinema, notícies i fitxes pràctiques d’activitats dinàmiques relacionades amb la temàtica del centre d’interès.

L'entrevista

Francina Alzina

A l’entrevista central parlem amb la Francina Alsina, voluntària d’Arrels Fundació i presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Repassem els seus 30 anys com a voluntària a l’entitat que acompanya a persones sense llar i ens explica com encara el seu nou càrrec a la Taula del Tercer Sector.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC