EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Abril de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
portada 216
Número 216 // Setembre 2017

Som inclusius? Com treballar la diferència des del lleure

Sumari

La revista Estris centra el seu interès en la inclusió en el món del lleure. Aquesta edició fa una reflexió sobre l’escenari que s’obre amb la diversitat funcional: noves realitats de treball i la necessitat de transformació de les accions per consolidar els centres com a espais inclusius. Per això, el centre d’interès conté un recull d’articles tant des de la vessant acadèmica com vivencial.

A més, en aquest número

El Manual se centra en com treballar la diversitat religiosa als esplais. La facilitat migratòria dels darrers temps ha accelerat la pluralitat cultural i, amb ella, la diversitat religiosa. En aquest punt, els esplais han de saber entomar la responsabilitat social i garantir la llibertat religiosa dels infants. La Ruta ens porta a Mallorca, concretament al recorregut entre Betlem en es Caló. La secció Racons ens presenta l’Àlex Moreno, membre del Consell Directiu del MCECC i del Grup d’Esplai La Trepa. 

L'entrevista

Miquel ensenyat

L’entrevista central l’ocupa Miquel Ensenyat, President del Consell Insular de Mallorca des de 2015. A banda de la política, la seva vida també ha estat marcada per la participació activa en el món de l’educació i del lleure. Ensenyat, ens fa un repàs a la seva trajectòria i ens explica com li ha marcat el lleure en la seva carrera política. 

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC