EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
Estris 227
Número 227 // Maig - Juny 2019

Som un equip

Sumari

El Centre d'Interès se centra en la gestió d’equips de monitors als centres d’esplai i caus. Per això desgranem la importància d’aquest i de la seva cohesió per al bon funcionament. Al llarg del centre d’interès analitzem aspectes com la gestió d’aquest, el relleu generacional o situacions que es poden donar en el sí d’un equip com la desmotivació, el conflicte i la gestió d’aquest.  

A més, en aquest número

Al manual aprofundim en com tractar els temes d’actualitat amb els infants i joves als centres d’esplai i caus. Per això us expliquem què cal tenir en compte segons la franja d’edat, quin paper ha de tenir el monitor i les xarxes socials entre altres aspectes. Marxem a Andorra per fer la ruta circular del circ de Pessons amb l’ascensió al pic de Montmalús.

L'entrevista

noemi fuster

A l’entrevista coneixem la Noemí Fuster, creadora del canal de YouTube BonDiaMón. Un espai amb el qual dona a conèixer diferents entitats no lucratives i entitats socials que s’estan duent a terme.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC