EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2021
REVISTA ESTRIS - ÚLTIM NÚMERO
portada221
Número 221 // maig - juny 2018

Trenquem amb els estereotips de gènere. Treballem per la igualtat real

Sumari

El número 221 de l’Estris se centra en el treball per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. Parlem de la contribució i del paper actiu que té l’educació en el lleure i l’equip de monitoratge per treballar per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. A partir de diverses situacions reflexionarem sobre la realitat actual de les dones i dels homes i visibilitzarem realitats que, a vegades, passen desapercebudes.

A més, en aquest número

Al manual reflexionem sobre el paper del càstig. La ruta ens porta a les terres de Ponent i visitarem Penelles i l’estany d’Ivars i Vila-Sana. Al racons us presentem la Judit Vilaclara del Consell Directiu del MCECC.  

L'entrevista

miriam hatibi

A l’entrevista central parlem amb Míriam Hatibi del seu primer llibre “Mira’m als ulls”. Ens explica el per què del llibre i com posar fil a l’agulla per treballar els estereotips sobre la immigració. Però també parlem amb ella sobre el seu paper als mitjans de comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils l’estiu passat.

Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC