Estris 241: Els infants prenen la paraula

Estris 241: Els infants prenen la paraula

L'Estris 241 reflexiona sobre la importància de deixar els infants ser protagonistes, també dins dels centres o agrupaments

29.11.21

Temps de lectura: 4 minuts

Participar és un terme molt ampli, ben definit dins de la societat adulta i completament oblidat en la infantil. Els adults sabem què volem, què està bé i malament, què necessitem i què no. Ho sabem tot o pensem que ho sabem. També què interessa als infants i què els convé.

Els esplais i caus, però, tenen la missió de deixar ser protagonistes els infants. I d'això en tracta l'Estris 241, que arribarà al llarg d'aquest novembre a les vostres cases. En l'últim Estris, reflexionem sobre la importància d'escoltar els seus interessos i que se sentin partícips d’allò que fan cada cap de setmana.

Això no és tot, però. A l'entrevista, descobrireu qui és l'Alex Sastre, Director General de Joventut. És a dir, el càrrec polític que se'n carrega de gestionar l'eduació en el lleure. A ell li hem preguntat per la gestió de les mesures preventives de la Covid-19 als esplais i sobre com preveu que serà aquest curs.  

Al Manual, us expliquem què cal tenir en compte per fer una ruta. El nostre especialista i membre del Consell Directiu del MCECC, Pau Pujol, ens dona les claus per adaptar les exursions als infants que participen dels centres i agrupaments.

A l'Estris 241 també trobaràs, com sempre, les notícies més destacades d'aquest mes, les recomanacions i el recull als esdeveniments més destacats d'aquesta última dècada que han afectat al món del lleure. Recorda que pots fer-nos arribar tots els teus comentaris a través de les xarxes socials @revistaestris.

 

Llegeix aquí l'Estris 241: Els infants prenen la paraula

ETIQUETES

Educació en el lleure Joves Infància Covid-19

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: