I jo, qui soc? Arriba un nou Estris!

I jo, qui soc? Arriba un nou Estris!

La nova entra de la revista recull com formem la nostra identitat personal els humans i parla amb Toni Pérez, director de Save The Children Catalunya

01.06.22

Temps de lectura: 1 minuts

Com formem la nostra identitat personal els humans? La revista estris 244 intenta respondre a aquesta pregunta. A través de diferents experts, veiem quin paper juga la família i l'entorn en aquesta formació i, entre tot això, què proporciona el lleure tant als infants com als monitors i monitores.

L'estris, però, no oblida el paper de les xarxes socials. Elles juguen un paper clau, generant aspectes tant positius com negatius. Però cal estar atents. Entrevistem en Marc Masip, formador de Verifica't, per conèixer uns tallers que expliquen a alumnes de diferents escoles catalanes a identificar les fake news.

Què passa a la frontera d'Ucarïna

La invasió russa d'Ucraïna ha acaparat els informatius de mig món. Des de la fi de la guerra freda no es veia un conflicte bèl·lic d'aquestes dimensions en territori europeu. L'ONU calcula que uns deu milions de persones han fugit del país per tal de sobreviure a la guerra. I entre aquestes, molts infants.

A l'entrevista parlem amb en Toni Pérez, director de Save the Children a Catalunya, de tot això i veiem algunes imatges de com és el dia a dia a la frontera. També obrim la mirada i preguntem per altres conflictes i com afecten la infància.

Eines i recursos

Aquest estris també proposa una excursió per la Garrotxa, recull 5 fitxes d'activitats diferents i 4 recomanacions per fer amb els nostres infants. I a l'entrevista, anem fins a la frontera d'Ucraïna.

La revista estris 244 arribarà a les vostres cases al llarg de les pròximes setmanes. Recordeu compartir les vostres impressions a les xarxes socials amb #Estris244 i @revistaestris.

ETIQUETES

Adolescència Joves Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: